- 4 филета от пастърва
- 1-2 моркова
- 1 картоф
- 1/2 тиквичка
- 2-3 стръка магданоз
- 2-3 стръка копър
- 2 с.л. зехтин
- сол на вкус
- резени лимон за декорация
- зехтин за намазване
Филетата се поставят върху леко намазнен със зехтин лист алуминиево фолио. Отгоре се слагат стръкчетата копър и магданоз и се залива, така че да се получи пакетче. Поставят се в тава и се пекат около 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Обелените тиквичка, картоф и морковът се нарязват на пръчици и се сваряват на пара. Посоляват се и се овкусяват със зехтин. Поднасят се като гарнитура към изпечената риба заедно с резени лимон
Няма коментари:
Публикуване на коментар