- 1 пакет спагети
- 200 г. консерва риба тон
- 1 консерва ананас (200 г.)
- 150 г. царевица
- 8 с.л. доматено пюре
- 1 глава лук
- 1/2 ч.л. розмарин
- 1/2 ч.л. къри
- 1/2 ч.л. риган
- 1/2 ч.л. чесън на прах
- 4 с.л. зехтин
Спагетите се сваряват. Лукът се почиства, нарязва се наситно и се запържва в зехтина. Прибавя се сокът от консервата ананас и се задушава 5 минути. Слагат се рибата, царевицата, доматеното пюре и ананасът-нарязан на дребни кубчета. Задушава се още 3 минути и се поръсват подправките. Разбърква се и се задушава 5 минути.
Спагетите се разпределят в подходящи чинии и се заливат със соса.
Няма коментари:
Публикуване на коментар