- 200 г. консервирана царевица
- 200 г. консервиран червен фасул
- 3-4 сушени мариновани домата
- 1 зелена чушка
- 1 стрък лук
- 1 авокадо
- лимонов сок на вкус
- 1 връзка магданоз
- 2 стръка лук
- 6 с.л. олио
- 2 с.л. ябълков оцет
- 1 ч.л. джоджен
- 1 ч.л. сол
- 1/2 ч.л. захар
- 1 щипка девесил
- чили на вкус
Продуктите за заливката се смесват в подходящ съд и се пасират.
Чушката се нарязва на колелца, авокадото се почиства и месестата част се полива с лимонов сок. Доматите се нарязват на тънки ивици.
В средата на чиния се поставя ринг. На дъното се слага фасула, върху него-кръгчетата чушка и накрая царевицата.
Продуктите се притискат добре с лъжица и се овкусяват със заливката. Покрива се с парченца авокадо и накрая се украсява с доматите. Пръстенът се изважда и предястието се украсява с нарязания лук.
Няма коментари:
Публикуване на коментар