събота, 11 януари 2014 г.

салата със зелен, червен и бял фасул (пикантно)

необходими продукти:
  • 200 г. зелен фасул от консерва
  • 150 г. червен фасул от консерва
  • 150 г. бял фасул от консерва
  • 150 г. царевица от консерва
за дресинга:
  • 2 печени чушки, 1 люта чушка
  • 2 скилидки чесън
  • 1/4 връзка магданоз
  • 1 к.ч. олио
  • 1/2 к.ч. ябълков оцет
  • 1/2 с.л. горчица
  • 1/2 ч.л. захар, сол на вкус
начин приготвяне:

Трите вида фасул и царевицата се слагат в подходяща купа.
Чушките, чесънът, магданозът и лютата чушка се наситняват и се смесват с останалите продукти за дресинга.
Салатата се залива с дресинга и се оставя да отлежи и да се охлади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар